Egyszerû "rakott" káposzta

2011-05-20

sponsored links


Ezt az ételt is zepter módszerrel készítettem. Utálok mosogatni, ezért mindent egy edénybe raktam össze, aztán amikor az elõpárolással elkészültem, egy tepsiben, tejföllel nyakon öntve átsütöttem a "rakottast" . Sokkal egyszerûbben, gyorsabban és energiatakarékosabban készült el így mai ebédünk.
Hozzávalók:
  • 1 kg darált sertéshús (20 % zsírtartalommal)
  • 1 nagy fej hagyma
  • 1 fõzõtasak (12,5 dkg) paraboiled rizs
  • 2 kg savanyú káposzta
  • 3 kávéskanálnyi fokhagyma granulátum
  • 5 fehér kanál fûszerpaprika
  • 4 dl víz
  • 1 nagy (450 gr) és egy kis (175 mg) pohár 12 %-os tejföl...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2011/05/egyszeru-...

sponsored links

Keres?s